Training, detachering & advies

Plannen-makers zijn ook beschikbaar voor het geven van workshops en cursussen, detachering of gewoon om even te sparren.

Detachering

Plannen-makers zijn in te huren voor een korte dan wel langere periode om uw organisatie te voorzien van extra ‘handjes’. Wij kunnen u zo ondersteunen bij periodieke werkdruk of bij het toevoegen van specifieke kennis in uw organisatie. De expertises die wij aanbieden zijn stedenbouwkundige, landschappelijke, planologische en tekentechnische ondersteuning op mid-senior level. De werkervaring van de Plannen-makers omvat de volgende functies projectleiding, beleidsmedewerker, omgevingsmanager, tekenaar, adviseur, lid-kwaliteitsteam, ontwerper, docent ontwerper, en teamleider. Voor de specifieke omschrijving van de plannen-makers en hun ervaring verwijzen wij u graag naar de wie zijn wij pagina. Mocht u overwegen om ons in  te huren neem dan gerust contact met ons op voor een kennismakinggesprek. Wij gaan graag met u na wat voor u en ons de haalbare opties zijn.

Training

Plannen-makers kunnen training geven in verschillende vakdisciplines. De cursussen die wij geven zijn:

  • stedenbouw en landschapsontwerp
  • IMRO en SVBP tekenen en publiceren
  • actualiteiten over regelgeving (zoals de nieuwe Omgevingswet).

Deze cursussen zijn om het kennisniveau in uw organisatie te vergroten en verdiepen. De cursussen worden qua tijd en frequentie al naar gelang uw behoefte op maat aangeboden.

Advies

De Plannen-makers hebben gezamenlijk een brede ervaring binnen de ruimtelijke ordening. Zowel procesmatig als inhoudelijk hebben wij allen aan veel verschillende projecten gewerkt. Het kan zijn dat u voor de keuze staat om een project of proces op te starten.Wij kunnen informatie leveren over succesverhalen en over valkuilen. Wij denken graag in het begintraject met u mee om onze ervaring te delen en het aantal risico’s te beperken. Daarnaast kunnen wij ook op verschillende fasen in een project aanschuiven om in een projectgroep te adviseren dan wel een schriftelijk advies op te stellen voor uw projectgroep.

Wij nodigen u graag uit om contact op te nemen en de mogelijkheden van onze inzet te bespreken. Uw vraag kunt u naar info@plannen-makers.nl mailen of u kunt contact opnemen met de Plannen-maker die het meest aansluit op uw vraag. Zie hiervoor de contactpagina.