Wie zijn wij

Plannen-makers zijn vier zelfstandig ondernemers die de handen ineen hebben geslagen onder het motto: vier weten meer dan één. Ieder van ons heeft zijn of haar eigen expertise. Door het combineren van deze expertises kunnen wij complete adviezen geven en producten maken op het gebied van de ruimtelijke inrichting.

Onze filosofie is dat wij door als zelfstandig ondernemers samen te werken zowel grote als kleine opdrachten aankunnen. Door het samenwerkingsverband zijn wij in staat om volledig afgeronde ruimtelijke ordeningsproducten te leveren. U bent verzekerd van gedreven en ambitieuze ondernemers die een eigen verantwoordelijkheid hebben met als gevolg dat kwaliteit hoog in het vaandel staat. U bent door de samenwerking ook verzekerd van een partij waarbij continuïteit geborgd is. Tot slot zorgt de samenwerkingsvorm ervoor dat onze kosten beperkt kunnen blijven.

Dat ons werk gewaardeerd wordt is duidelijk. We draaien alweer als netwerk meer dan 5 jaar mee. Daarom is Iris van Malsen bij ons team aangesloten. Zij is als leergierige en zeer zorgvuldig werkende junior-planoloog bij Plannen-makers begonnen. Zij helpt ons bij het maken van onze visies en plannen.